Ökyrikkaan rocktähden tytär kiinni meikkivarkaudesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Bob Geldofin tytär Peaches Geldof tuli julkisuuteen realitysarjansa myötä vuonna 2005. Sittemmin kaunotar onkin viihtynyt seurapiireissä ja julkkisjuhlissa. Tähti toimi taannoin Ultimo-alusvaatemerkin mallina, mutta sai potkut alastonkuviensa päädyttyä julkisuuteen.

Peaches Geldof on jäänyt kiinni myymälävarkauksista jo useamman kerran. Taannoin 22-vuotias seurapiirijulkkis varasti Vintage King -kaupasta 90 euron hameen. Tähti oli ottanut vaatekappaleen mukaansa ja juossut karkuun, mutta Peachesin varkaus tallentui valvontakameralle. Neitokaisen tiedottaja kiisti kuitenkin kaikki väitteet myymälävarkaudesta.

Nyt rokkarin tytär on jäänyt jälleen kiinni myymälävarkaudesta. Kaunotar nimittäin varasti Boots-kosmetiikkakaupasta tavaraa 70 euron edestä. Silminnäkijän mukaan Peaches oli tunkenut tuotteita laukkuunsa ja kävellyt ”muina miehinä” ulos kaupasta.

– Peaches Geldof jäi kiinni myymälävarkaudesta. Hän oli hyvin rauhallinen kiinni jäätyään ja palautti varastamansa tavarat, kaupan työntekijä kertoi The Sunday Mirror -lehdelle.

Silminnäkijän mukaan tähti ei vaikuttanut nolostuneelta kiinniottonsa aikana. Peaches oli viety takahuoneeseen ja vapautettu sieltä jo viiden minuutin kuluttua pidätyksestä. Julkkiksen kerrottiin antaneen vartijalle yhteystietonsa ja poistuneen nopeasti kaupasta.

Peaches Geldofin äiti on edesmennyt brittiläinen televisiojuontaja Paula Yates. Hänellä on kaksi siskoa Fifi ja Pixie sekä siskopuoli Tiger. Tähti on esiintynyt muun muuassa Peaches Geldof: Teenage Mind -realitysarjassa sekä sen jatko-osassa Peaches Geldof: Teen America. Rokkarin tytär oli naimisissa vuoden ajan muusikko Max Drummeyn kanssa. Avioliiton huhuttiin olevan pelkkä julkisuustemppu, mutta entinen pari muun muuassa tatuoi toistensa nimet käsiinsä.