CSI-luojan avioero maksaa satoja miljoonia? Vaimon öky-Amex takavarikoitiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen Anthony E. Zuiker tunnetaan CSI-rikossarjojen luojana ja vastaavana tuottajana. Menestyssarjoilla miljardööriksi nousseen Zuikerin rikossarjat lukeutuvat maailman suosituimpiin televisiosarjoihin. Vuonna 2005 CSI-sarjan viidennen tuotantokauden päätösjaksoa katsoi Yhdysvalloissa 40 miljoonaa katsojaa.

Nyt 43-vuotiaan Anthony E. Zuikerin kerrotaan taistelevan omaisuudestaan sotkuisen avioeronsa merkeissä. Tuottajan ex-vaimo nimittäin törsää huimia summia miehensä luottokorteilla. Äskettäin pariskunnan harvinainen American Express Centurion -luottokortti hyllytettiin, koska Jennifer-vaimon rahankäyttö lähti aviomiehen mielestä niin sanotusti lapasesta.

Mail Online -sivuston mukaan Jennifer vingutti luottokorttia kuukausittain noin 60.000 dollarin edestä. Etenkin ökyrikkailla suosittu musta luottokortti on tunnettu siitä, ettei kortilla ole lainkaan luotto- tai käyttörajaa. Törsäävälle ex-vaimolle annettiinkin Amexin tilalle Mastercard-kortti, jossa on vain 25.000 dollarin luottoraja.

Rouva Zuikerin kerrottiin myös pyytäneen taannoin miljardööri-miestään maksamaan 181.381 dollarin vaatelaskun. Jennifer oli nimittäin shoppaillut Alexander McQueen -merkkivaatteita. Pariskunnan erosta onkin tulossa erittäin sotkuinen, sillä ex-vaimon tiedetään palkanneen kuuluisan asianajaja Sorrell Tropen.

Anthony E. Zuiker avioitui Jenniferin kanssa vuonna 1999 ja heillä on kolme yhteistä poikaa. Tähtituottajan luomat CSI-sarjat ovat tuottaneet noin kuusi miljardia dollaria. Ensimmäisen rikossarjan menestyksen myötä sarjasta on tehty myös kaksi jatkosarjaa CSI: Miami ja CSI: New York. Myös sarjojen päätähdet tienaavat huimia summia, sillä muun muuassa näyttelijätär Marg Helgenbergerin vuositulot ovat noin kymmenen miljoonaa dollaria.