Halloweenin hittiasu on Charlie Sheen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

Naamiaisasuinen Halloween-juhla on jo ovella ja etenkin Yhdysvalloissa kurpitsajuhlaa juhlistetaan näyttävästi lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Nyt kauppoihin on ilmestynyt Charlie Sheen -aiheisia Halloween-naamiaistarvikkeita. TMZ-sivuston mukaan televisiotähteä muistuttavat naamiaistarvikkeet ovat olleet myyntimenestys.

Lähteet kertoivat, että Sheen teki sopimuksen Spirit Halloweens -liikkeen kanssa naamiaisasujen myynnistä. Charlie Sheen -naamari viedään nyt lähes käsistä. Monet liikkeet ovatkin joutuneet tilaamaan sitä uuden kuorman.

Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi äskettäin olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan pyörivään hittisarjaan. Hän kertoi nimittäin olevansa tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa. 46-vuotias näyttelijä kertoi katsovansa sarjaa potkujensakin jälkeen. Äskettäin hän toivotti koko Miehen puolikkaat -sarjan työtiimille sydämellisesti onnea ja menestystä.