Lindsay Lohanin isä hakkasi tyttöystävänsä – pidätyskuva julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisneitokainen Lindsay Lohan kuljetettiin viikko sitten käsiraudoissa poliisivankilaan. Tähti nimittäin laiminlöi toistuvasti ehdonalaistaan. Useampia kertoja kaltereiden takana virunut kohukaunotar vapautettiin kuitenkin myöhemmin, kun 100.000 dollarin takuusumma maksettiin.

Nyt Lindsayn isän Michael Lohanin uutisoitiin joutuneen kaltereiden taakse. Julkkisisukki nimittäin pidätettiin eilen pahoinpitelystä epäiltynä. Michaelin on-off-tyttöystävä Kate Majorin kerrottiin soittaneen poliisit paikalle, kun Michaelin käytös muuttui väkivaltaiseksi ja uhkaavaksi.

Lindsayn isä kiidätettiin pian pidätyksen jälkeen sairaalaan rintakipujen takia. Contact Music -sivuston mukaan mies kuljetettiin sairaalasta tutkimusten jälkeen Hillsborough-poliisivankilaan. Lausuntojen mukaan Michael oli muun muuassa lyönyt tyttöystäväänsä sekä uhannut heittää tämän alas kerrostalon neljännestä kerroksesta.

Michael Lohan paljasti äskettäin, että hänen vanhin tyttärensä käyttää kovia huumeita. Lindsayn hammasrivistö onkin vaurioitunut pahasti metamfetamiinin ja crack-kokaiinin jatkuvasta käytöstä. Isän kerrottiin pyytäneen äskettäin oikeudelta, että hänen tyttärelleen määrättäisiin vieroitushoitaja. Michael on myös kertonut, että hänen tehtävänään on pitää negatiiviset vaikuttajat poissa tyttärensä elämästä.