Steven Tyler kiidätettiin sairaalaan – hampaat sisään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestyksekkään Aerosmith-hittiyhtyeen keulahahmo Steven Tyler tähditti äskettäin American Idol -ohjelmaa kisan tuomarina. Rocklegenda paljasti taannoin henkilökohtaisia asioitaan omaelämäkerrassaan. Hän yllätti muun muuassa kertomalla kokeilleensa homoseksiä.

Nyt 63-vuotiaan Tylerin uutisoitiin joutuneen sairaalaan kaaduttuaan rajusti Paraguayssa. Rokkarin kerrottiin nimittäin liukastuneen hotellihuoneensa suihkussa. Tähden kasvoihin tuli rytäkässä ruhjeita sekä hänen kaksi hammasta irtosi.

Aerosmith-yhtyeen konserttia siirrettiin yhdellä päivällä onnettomuuden takia. Tylerin kerrottiin joutuneen ensiapuosastolle, jossa hän oli lääkäreiden tutkittavana lähes kolmen tunnin ajan. Contact Music -sivuston mukaan rokkarille asetettiin hammasimplantit menetettyjen tilalle.

Vain muutama vuosi sitten Tyler putosi esiintymislavalta kesken konsertin Etelä-Dakotassa. Laulaja putosi noin kahden metrin korkeudelta päälleen maahan ja hän sai vammoja päähänsä, olkapäähänsä ja niskaan. Rokkarin saamat vammat olivat niin vakavat, että yhtye joutui perumaan vuonna 2009 kesällä useita keikkojaan.

Steven Tyler paljasti Does the Noise in My Head Bother You? -omaelämäkerrassaan joutuneensa lapsena rankan kiusaamisen kohteeksi. Muut nimittäin kiusasivat häntä muun muuassa tavallista muhkeampien huuliensa takia. Hän joutui usein myös pitkään kestäneihin rajuihin tappeluihin, joiden jälkeen hän palasi kotiinsa verisenä.