Neitsyyden menetys ällötti kuvauksissa: ”Hän oli kuin veljeni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Nyt 25-vuotias kaunotar paljasti yksityiskohtia Glee-televisiosarjan tulevasta kolmannesta tuotantokaudesta. Lukiolaistyttö Rachel Berryä sarjassa näyttelevä tähti kertoi, että hänen roolihahmonsa menettää neitsyytensä poikaystävälleen. Michelen mielestä intiimin seksikohtauksen kuvaaminen oli kuitenkin kiusallista ja noloa. Hän nimittäin pitää vastanäyttelijäänsä Cory Monteithia kuin veljenään.

– Palvon Corya, mutta se oli todella kiusallista. Hän on kuin veljeni, joten minusta se oli ällöttävää! Michele kertoi E!-lehdelle.

Michele paljasti myös, että hänen mieskollegansa järjetön hieneritys teki seksikohtauksesta ällöttävää. He nimittäin kuvasivat kohtauksen takan edessä. Kaunotar kertoi kuitenkin olleensa iloinen siitä, että hänen roolihahmonsa menettää viimein neitsyytensä Finn-poikaystävälleen.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. 24-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.