MTV:n realitytähti: ”Minut raiskattiin hammasharjalla kuvauksissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-viihdekanava oli aikoinaan etulinjassa realityohjelmien saralla, kun se lanseerasi realitysarjojen uranuurtajan, Real Worldin. Sittemmin sarja on saanut myös jatkoa, ja pian vuonna 2009 tehtyjen kuvausten tapahtumia käsitellään myös oikeudessa.

Sarjaa vuodesta 2002 tähdittänyt Tonya Cooley on nyt haastanut oikeuteen sarjansa tuottajat sekä sen tähdet Kenneth Santuccin ja Evan Starkmanin. Cooleyn mukaan hänet raiskattiin erään jakson kuvauksissa hammasharjalla. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan neitokainen väittää tulleensa raiskatuksi sammuttuaan Thaimaan Phuketissa järjestetyissä bileissä.

Tuomioistuimelle toimitetun kanteen mukaan tekijät hierovat hammasharjalla tiedottomana makaavan Cooleyn sukuelimiä ja lopulta he työnsivät lopulta hammasharjan hänen vaginaansa. Neitokaisen mukaan tuottajat olivat tietoisia tapahtuneesta, mutta eivät silti kertoneet asiasta eivätkä ratkaisseet tekijöitä. Tuottajat ja sarjan tähdet ovat kaikki kiistäneet syytökset jyrkästi.