BB-asukkaille yllätys – kausi kestää odotettua pidempään

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi päättyi viime vuonna 28. marraskuuta, kun voittajaksi kruunattiin talossa jo aiemminkin asustanut BB-Niko Nousiainen. Parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella asukkaat luulevat pääsevänsä kotiin kolmessa kuukaudessa, eli vielä marraskuun puolella. Todellisuudessa näin ei kuitenkaan ole.

Asukkaat ovat toistuvasti puhuneet kolmen kuukauden tuotantokaudesta ja arvailleet kauden kestoa noin 90 päiväksi. He ovat kuitenkin väärässä, sillä todellisuudessa kausi kestää tänä vuonna ennätysmäiset 104 päivää, eli lähes kaksi viikkoa aikaisempaa pidempään. Ohjelman verkkosivuilla nimittäin vahvistettiin, että kausi päättyy finaaliin vasta 11. joulukuuta.

Aikaisempaa pidemmästä kaudesta kerrotaan asukkaille vasta myöhemmin.