Stina Girs julkaisee esikoislevynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta tunnetuksi tullut Stina Girs julkaisee Sydän edellä -debyyttialbuminsa 23. marraskuuta. Stina solmi levytyssopimuksen levy-yhtiö Sony Musicin kanssa ja sen jälkeen hän ryhtyi työstämään esikoisalbumiaan, jonka tyylilajiksi muodostui kantripop.

– Olen koko ikäni haaveillut oman albumin tekemisestä. Tiesin kyllä, että se vaatii kovaa työtä ja välillä hampaiden kiristystä, mutta ennenkaikkea sen pitää olla hauskaa, ja niin se olikin. Kiitos mahtavan bändin ja tuottajan, Stina toteaa tyytyväisenä.

Ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta albumilta oli kantrihenkinen Kirje, joka on Stinan säveltämä ja sanoittama. Tuorein radiosingle Anna mun mennä sai ensiesityksensä valtakunnallisessa televisiossa viime lauantaina, kun Stina osallistui Syksyn sävel-laulukilpailuun. Kappale on Stinan sanoittama, sävellyksen ja sovituksen on tehnyt Samu Vatanen. Albumilla on 11 raitaa, joista kymmenen on Stinan säveltämiä, sanoittamia tai sovittamia.