Alaston nainen tunkeutui kuolleen hevosen ruhoon

Ohhoh! · Stara.fi

Viime vuosina taiteen käsite on saanut monenlaisia uusia piirteitä, kun toinen toistaan erikoisemmat tempaukset tulisi hyväksyä vain siksi, että ne ovat tekijöidensä mielestä taidetta. Pari viikkoa sitten eräs taiteilija synnytti lapsen taidegalleriassa katsojien edessä.

Nyt vuorossa on 21-vuotias Jasha Lottin joka on tehnyt eräänlaista valokuvataidetta taidetta poseeraamalla makaabereissa valokuvissa kuolleen hevosen ruhon kanssa. Neitokainen ja hänen miehensä John Frost ampuivat 32-vuotiaan hevosensa, kun se alkoi olla heikossa kunnossa. Tämän jälkeen he nylkivät hevosen ja Jasha poseerasi sen kanssa shokeeraavissa kuvissa alastomana.

Kuva: Washington County Sheriff

Pariskunta onnistui suututtamaan kuvillaan suuren joukon ihmisiä ja he ovat saaneet tempauksestaan myös tappouhkauksia. Poliisi ryhtyi samalla tutkimaan tapausta epäiltynä eläinsuojelurikoksena. Pariskunnan mukaan hevonen ei kärsinyt, sillä se lopetettiin kiväärillä ampumalla, joten mitään lakia ei siten rikottu. Kuvissa Jasha Lottin nähdään alastomana hevosen sisällä ja esittelemässä esimerkiksi hevosen sydäntä.

Kuva: Washington County Sheriff