Lindsay Lohan pääsi vankilasta – 30 päivän tuomio kesti 4,5 tuntia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkistähti Lindsay Lohan on päässyt vankilasta istuttuaan 30 päivän tuomiostaan vain 4,5 tuntia. Kyseessä neitokaiselle jo kolmas vankilareissu. Aiemmillakin kerroilla hän on kärsinyt tuomioistaan kiven sisässä vain murto-osa tuomitusta.

Asiantuntijat arvioivat viime viikolla heti tuomion julistamisen jälkeen, että Lohan joutuisi istumaan Lynwoodin naisvankilassa kuuden päivän ajan. Toisin kuitenkin kävi. Ennenaikaisen vapautumisen syyksi ilmoitettiin tällä kertaa vankilan ylikuormitus. Hän marssi vankilaan eilen illalla ja pääsi palaamaan kotiin jo pian puolenyön jälkeen. Tuomio tuli ehdonalaisen sääntöjen rikkomisesta. Loput tuomiosta Lindsay suorittaa yhdyskuntapalveluna ruumishuoneella.

Lindsayn edellinen vankilareissu oli vieläkin lyhyempi, vaikka vankilatuomio oli kolminkertainen. Lohan tuomittiin kolmeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen, mutta kaltereiden takana hän oli vain 84 minuuttia.