Kaapista tullut Idol-tähti masentui vakavasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poplaulaja ja näyttelijä Will Young nousi tähdeksi vuonna 2002 Pop Idol -ohjelman myötä. Sittemmin Young on luonut menestyneen musiikkiuran, sillä hänet äänestettiin vuonna 2006 Britannian suosituimmaksi artistiksi. Young ohitti äänestyksessä esimerkiksi Spice Girls -yhtyeen.

Will Young paljasti medialle pian Pop Idol -voittonsa jälkeen olevansa homoseksuaali. 32-vuotias laulajatähti on nyt paljastanut kärsivänsä edelleen vakavasta masennuksesta ja käyvänsä vakituisesti terapiassa. Hän saa esimerkiksi yllättäviä raivokohtauksia. Mies itse vertasi elämäänsä risteilyaluksen ohjaamiseen ja kertoi ylireagoivansa pienimpiinkin muutoksiin aluksensa kurssissa.

Poppari kertoi äskettäin Attitude-lehden haastattelussa olleensa joskus täysin hukassa seksuaalisuutensa kanssa, mutta olevansa nyt tyytyväinen löydettyään seksuaaliseen minänsä. Poppari kertoi seksuaalisuutensa löytämisen kestäneen häneltä monta vuotta.

– Olin kauhuissani siitä, että olin homoseksuaali. Tunsin itseni seksikkääksi vasta noin 26-vuoden ikäisenä. En oikeastaan harrastanut seksiä nuorempana. Vasta nyt tunnen saavuttaneeni paikan, jossa olen onnellinen ja asiat sujuvat. Sen rakentamiseen meni monta vuotta, Young kertoi Attitude-lehdelle.