BB-Rami pysyi viilipyttynä bestiksensä vierailulla

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon saatiin tänään yllätysvieras, kun BB-Ramin hyvä ystävä kyläili talossa. Ylöjärveläinen asukas ei kuitenkaan saanut tervehtiä kaveriaan, sillä Isoveli oli kuuluttanut taloon seis-komennon.

Asukkaita pyydettiin kokoontumaan sohville ja sen jälkeen talossa raikui ”seis”. Pian ovista ilmestyi sisään mies, joka osoittautui Ramin ystäväksi. Nura-niminen kaveri tutki tyynesti Big Brother -taloa ja nappasi muun muuassa jääkaapista itselleen kylmän oluen.

– Hyvää jälkeä, Nura sanoi Ramille.

Ramin ilme väreili innosta, mutta asukas onnistui pitämään pokkansa, jotta ei joutuisi häätöäänestykseen. Ramin ystävä poistui tutkimusretkensä jälkeen talosta ja Isoveli antoi asukkaille luvan liikkua.

– Jes, se oli Nura! Rami huusi.

– Mä olin ihan aitiopaikalla, BB-Elina sanoi.

– Mikä fiilis? Asukkaat kysyivät Ramilta.

– Hieno ja hyvä fiilis. Toi oli sellanen jätkä, et en todellakaan ois uskonut, et se tulee tänne. Se on niin arka ja ujo, Rami kertoi.