Kimin elämä sekaisin avioeron takia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian ilmoitti vastikään eroavansa aviomiehestään vain 72 päivän avioliiton jälkeen. Tähden koripalloilijamies Kris Humphries yrittääkin nyt voittaa näyttävän vaimonsa takaisin keinolla millä hyvänsä. Myös pariskunnan vihkinyt pastori tarjosi apuaan julkkisparin avio-ongelmiin.

Nyt 31-vuotiaan realitytähden pään uutisoitiin olevan pyörällä kohutun avioeron takia. Avioparin kerrottiin tavanneen toisensa viikonloppuna Minnesotassa ja yhteinen tapaaminen ”kolahti” kaunottareen. Kim ei nimittäin ilmestynyt Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan kuvauksiin viikonlopun jälkeen, eli kuvaukset ovat toistaiseksi jäissä.

– Tämä on todella vaikeaa aikaa Kimille. Tälläisinä aikoina hän on yleensä haudannut itsensä työntekoon. Olemme hänen tukenaan, tähden äiti Kris Jenner kertoi People-lehdelle. 

Erosta murtunut Humphries on pysynyt julkisuudessa vaiti avio-ongelmistaan, kun Kim taas on analysoinut avioeroaan medialle. Realitytähti kertoi äskettäin Oz-radiokanavalle kiirehtineensä avioliittoon, koska hän halusi saada nopeasti lapsia ja perustaa perheen.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina on ikuistettu kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Eron syiksi on veikattu muun muuassa Kimin riippuvuutta julkisuuteen ja pariskunnan yksityisyyden puutetta. Kaunotar ei myöskään enää pidä kahden miljoonan dollarin arvoista 20,5 karaatin kihlasormusta.