Näyttelijäkaunotar myönsi käyttäneensä sijaispeppua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Intialainen näyttelijä Freida Pinto nousi Hollywoodin halutuimpien tähtien joukkoon vuonna 2008 menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan myötä. Sittemmin kaunottarelle onkin tulvinut huikeita roolitarjouksia. Seuraavaksi Pinto nähdään Twilight-komistus Kellan Lutzin rinnalla elokuvassa Immortals.

Nyt 27-vuotias tähti paljasti käyttäneensä sijaispeppua Immortals-elokuvan kuvauksissa. Mallinakin työskentelevä Pinto näyttelee elokuvassa Phaedra-roolihahmoa. Kaunottarella on elokuvassa muun muuassa kiihkeä seksikohtaus vastanäyttelijänsä Henry Cavillin kanssa.

– Peppu ei ollut minun, sillä käytimme sijaisnäyttelijän takapuolta. Onneksi en joutunut itse kokemaan sitä, Freida Pinto kertoi OMG!-sivuston mukaan.

Pinton kollega Stephen Dorff nähdään elokuvassa kuitenkin hieman paljastavammassa roolissa. Mies vitsailikin olevansa koko elokuvan ajan ilman vaatteita, sillä hänen päällään nähdään vain pieni nahan palanen.

Viime aikoina Freida Pinto on joutunut maksamaan veroa liian kovasta työtahdistaan, sillä taannoin hän sairastui ylirasituksen takia. Pinto kertoi ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen. Menestynyt kaunotar seurustelee Slummien miljonääri -elokuvan vastanäyttelijänsä Dev Patelin kanssa.