Teiniseksi oli katsojille liikaa – valtava palauteryöppy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suursuosion maailmalla saavuttaneen Glee-televisiosarjan tapahtumat pyörivät pääasiassa lukiomaailman ympärillä. Sarja kertoo McKinley-koulun epäsuosituimmista oppilaista, jotka lyöttäytyvät yhteen koulunsa show-kuorossa. Glee on saanut positiivista palautetta kriitikoilta, kun taas lasten vanhempien järjestö on suivaantunut useasti Fox-kanavan menestysohjelmalle.

Yksi sarjan päätähdistä, Lea Michele, aiheutti taannoin närää lasten vanhempien järjestössä. Heidän mielestään kaunotar poseerasi nimittäin liian seksikkäässä asussa Cosmopolitan-lehden kannessa. Järjestön mukaan nuorten tyttöjen idoliksi noussutta Micheleä ei voi kutsua roolimalliksi, koska näyttelijätär poseeraa provokatiivisissa kuvissa.

Nyt samainen järjestö on raivostunut Glee-sarjan kolmannen tuotantokauden materiaalista. Jo ensimmäisten jaksojen aikana nimittäin nähdään päätähtien välinen seksikohtaus, josta aiheutui kanavalle valtava palauteryöppy. Sarjan pomoja syytetään nyt törkeästä piittaamattomuudesta, koska he esittävät televisiossa lukiolaisten seksisessioita.

– Teiniseksi on nykyään yleisempää televisiossa kuin aikuisten välinen seksi. Glee-sarja vain kannustaa tätä trendiä lisääntymään. Lukiolaisten seksielämän esittäminen televisiossa on tuomittava teko, järjestön presidentti Tim Winter kertoi Female First -sivuston mukaan.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. 25-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä, että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.