Komediatähti: ”Harrastin vahingossa seksiä pehmolelun kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Adam Sandler on tähdittänyt lukuisia menestyneitä komediaelokuvia ja naurattanut miljoonia elokuvien ystäviä. Näyttelemisen lisäksi hän on toiminut myös tuottajana. Sandler sai tänä vuonna oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kävelykadulle.

Nyt 45-vuotias Sandler nauratti yleisöä David Lettermanin keskusteluohjelmassa, kun hän paljasti harrastaneensa seksiä pehmolelun kanssa. Koomikko kertoi pelehtineensä vaimonsa kanssa lastenhuoneessa, koska avioparin tyttäret olivat vallaneet vanhempiensa vuoteen. Seksisessio pimeässä lastenhuoneessa päättyi kuitenkin nolosti, sillä Sandler erehtyi pahemman kerran kumppanistaan.

– Kysyin vaimoltani, että pitikö hän seksisessiostamme. Sitten hän kertoi, että olin nylkyttänyt koko ajan tyttäreni Elmo-pehmolelua, Sandler vitsaili David Lettermanin keskusteluohjelmassa.

Sandler kertoi myös, että pariskunnan lapset nukkuvat lähes kaikki yönsä vanhempiensa sängyssä. Koomikkoa se ei kuitenkaan haittaa, sillä hän rakastaa isyyttä. Sandler avioitui malli Jackie Titonen kanssa vuonna 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, tyttäret Sadie Madison ja Sunny Madeline.

Adam Sandler aloitti näyttelijäuransa jo 17-vuotiaana ja on sittemmin niittänyt runsaasti menestystä monissa suosikkielokuvissa. Hän on esiintynyt muun muuassa The Cosby Show -televisio-ohjelmassa sekä Saturday Night Live -sketsisarjassa. Tähden tunnetuimpiin elokuviin lukeutuvat muun muuassa Luunmurskaajat, Klik!, The Wedding Singer, Aina eka kerta, Happy Gilmore ja Just Go With It.