Brad Pittin paljastus järkyttää: ”Lopetan näyttelemisen!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-tähtien klaani on varsin näyttävä, sillä heillä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. Pittin kerrottiin äskettäin ostaneen jälkikasvulleen ikioman ponilauman.

Nyt Hollywoodin kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Brad Pitt paljasti jymyuutisen Australiassa. Näyttelijä nimittäin kertoi lopettavansa näyttelemisen kolmen vuoden sisällä. Hän kertoi siirtyvänsä kameran taakse, kun hän täyttää 50 vuotta.

– Vielä kolme vuotta. En oikein tiedä, mitä haluan tehdä sen jälkeen, Pitt kertoi näyttelijänuransa kestosta Australian 60 Minutes -keskusteluohjelmassa.

Näyttelijä paljasti myös, että heidän suurperheensä lapsiluku saattaa vielä kasvaa. Pittin kertoi myös pitävänsä onnellisuutta yliarvostettuna. Tähti aikookin tavoitella itselleen mieluummin rauhaa, koska onnellisena ei voi pysyä koko ajan.

Brad Pitt otti taannoin perheensä turvallisuuden ykkösprioriteetikseen. Hän palkkasi erikoisjoukot suojelemaan vaimoaan ja lapsiaan sekä Ranskassa sijaitsevaa ökykotiaan. Näyttelijäkomistus huolestui saatuaan tietää italiaisten ja venäläisten rikollisjoukkojen suunnittelevan ryöväysretkiä rikkaiden ulkomaalaisten koteihin. Lähteen mukaan suurperheen kodin ”jokainen kohta on suojattu”.