Victorian enkeli ihastuttaa bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollantilaismalli Doutzen Kroes on yksi maailman eniten tienaavista huippumalleista. Kaunotar on pitänyt hieman taukoa uraltaan, sillä hän synnytti aiemmin tänä vuonna esikoisensa. Kroesin ja tämän DJ:nä työskentelevän aviomiehen Jamesin pojan nimeksi kastettiin Phyllon Joy Gorre.

Huippumalli karisti nopeasti raskauskilonsa, sillä hän pääsi parissa kuukaudessa takaisin bikinikuntoon. Nyt 26-vuotiaan supermallin seksikkäimmistä kuvista on julkaistu näyttävä kuvasarja. Vaalea kaunotar nähdään kuvissa lähinnä bikineihin sonnustautuneena. Kroes on kuitenkin elementissään uhkeiden muotojensa esittelyn merkeissä.

Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Forbes-lehden mukaan hän oli vuonna 2010 yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.