Joko taas! Televisiotähti petti kihlattuaan 19 naisen kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-julkkis Jesse James tuli ympäri maailmaa tunnetuksi viimeistään petettyään näyttelijä Sandra Bullockia pornotähden kanssa. Pettäjämies sormusti aiemmin tänä vuonna tatuointimalli Kat Von D:n, mutta kihlaus purkautui heinäkuussa.

Nyt realitykaunotar Kat Von D väittää ex-kihlattunsa pettäneen häntä 19 naisen kanssa. Tatuointimalli julkaisi viikonloppuna Facebook-blogissaan Thank You, Jesse James -kirjoituksen, jossa hän paljasti yksityiskohtia värikkäästä suhteestaan moottoripyörämogulin kanssa. Kat Von D:n mukaan koko suhde oli ”myrkkyä”.

– Sain tänään yhteydenoton naiselta, joka kertoi harrastaneensa seksiä Jessen kanssa suhteemme aikana. Naisia on nyt 19, Kat Von D paljasti kirjoituksessaan.

Muusikon uraakin työstävä Kat Von D kertoi myös tehneensä töitä taannoisen suhteensa eteen. Hän nimittäin uskoi, että petturimiehen maineen saanut Jesse James olisi pystynyt muuttamaan pahoja tapojaan. Petetty realitykaunotar myönsi kirjoituksessaan, että parisuhde Jamesin kanssa oli virhe.

Jesse Gregory James on yhdysvaltalainen 41-vuotias televisiopersoona. Hän on juontanut muiden muassa sarjoja West Coast Choppers, Jesse James is Dead Man, Monster Garage ja Motorcycle Mania. Miehellä on kolme lasta, yksi poika ja kaksi tytärtä. Toisen tyttäristä hän sai ex-vaimonsa Janine Lindemulderin kanssa. Vuonna 2005 Jesse James avioitui Sandra Bullockin kanssa, mutta erosi tästä viime vuonna.