Kelly Brookin muodot pomppivat silmille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Piranha 3D -elokuvassakin nähty näyttelijätär poseerasi äskettäin alastomana PETA-eläinsuojelujärjestön mainoskuvassa.

Kelly Brook kuvaa parhaillaan televisiosarjaa Metal Hurlant Chronicles. Julkkiskaunotar nähdään nyt sarjan kuvauksissa omassa elementissään, sillä Brookin kurvit on kuvissa ahdettu kireään lateksiasuun. Eräässä kohtauksessa Brook pitää kädessään asetta, mutta hänen kaula-aukkonsa ”tykit” tekevät tuliaseesta lähes näkymättömän. Kaunottaren tähdittämä sarja julkaistaan vuonna 2012 ja sen on ohjannut Guillaume Lubrano.

Vuonna 2009 Kelly Brook sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.