Räsypokka ällistytti: Kymmenet riisuivat vaatteensa näyteikkunassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla julkaistaan aika ajoin mitä erikoisempia taideteoksia. Esimerkiksi eräs newyorkilainen kohutaiteilija synnytti äskettäin esikoisensa taidegalleriassa. Marni Kotak -niminen taiteilija on esittänyt katsojilleen myös muun muuassa neitsyytensä menettämisen.

Nyt erään taiteilijan I’ll Raise You One -tuotos on kerännyt jo useita uteliaita silmäpareja Manhanttanilla. Zefrey Throwell nimittäin on järjestänyt erään kävelykadun mainosikkunaan varsinaisen spektaakkelin räsypokan merkeissä. Peräti 48 ihmistä suostui riisumaan vaatteensa ohikulkijoiden silmien edessä pokeripelin edetessä.

Taiteilija tunnetaan tuotoksistaan, joihin liittyy alastomuutta. Throwell on joutunut myös poliisien syyniin aikaisempien taidetempauksiensa vuoksi. Nyt taiteilija odottaakin, milloin New Yorkin poliisit tulevat hätistelemään räsypokkaajia.

– Olen varma siitä, että NYPD astuu pian esiin, taiteilija kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Throwell kertoi pyytäneensä ihmisiä tulemaan pokeripeliin vaatteet päällä. Hän ei kuitenkaan maininnut kuinka paljon vaatteita tulee laittaa päälle. Taiteilija kertoikin, että moni taidetempaukseen osallistuneista tuli paikan päälle useiden vaatekerrastojen kera. Jotkut taas olivat aloittaneet pelin vain t-paidassa ja shortseissa.