Anna Kournikova sai potkut televisiosarjasta – syynä diivailu?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Venäläinen tennistähti Anna Kournikova on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa. Aiemmin tänä vuonna Anna valittiin NBC-televisiokanavan Suurin pudottaja -ohjelman kunto-ohjaajaksi.

Nyt 30-vuotiaan venäläiskaunottaren kerrotaan jättävän Suurin pudottaja -ohjelman. Anna auttoi 12. tuotantokautena kilpailijoita pudottamaan painoaan huimia määriä. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan tähden työpanos ei kuitenkaan miellyttänyt monia.

Tennispelaajan nimittäin väitettiin muun muuassa diivailleen televisiosarjan kuvauksissa. Hänen kerrottiin myös riitaantuneen useiden kilpailijoiden kanssa. Anna ei myöskään välittänyt kilpailijoiden painon pudotuksen aiheuttamista kivuista ja vaikeuksista.

– Nautin ajastani Suurin pudottaja -sarjassa. Vaikka en palaa treenaajaksi 13. tuotantokaudelle, jatkan työtäni terveyden parissa, Anna kertoi The Hollywood Reporter -sivuston mukaan.

Anna Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime vuonna pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Venäläiskaunotar on aktiiviuransa jälkeen jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.