Yllätyskäänne: Justin Bieber sittenkin isyystestiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber ryvettyy parhaillaan seksiskandaalissa, sillä 17-vuotiaan popparin väitetään olevan nelikuukautisen poikavauvan isä. Väitteiden alkulähteenä on 20-vuotias Mariah Yeater. Naisen mukaan hän harrasti seksiä laulajan kanssa vuonna 2010.

Kanadalaislaulaja pakeni äskettäin valtavaksi paisunutta kohua Eurooppaan. Justin Bieber onkin yrittänyt keskittyä musiikkiuraansa ja kertonut muun muuassa, ettei aio välittää väitteistä. Nyt isyysskandaalissa on kuitenkin tapahtumassa merkittävä yllätyskäänne, sillä Bieber kertoi olevansa valmis isyystestiin.

– Koko asia kuuluu lakitiimini hoidettavaksi. Jos he haluavat minut isyystestiin, aion tehdä sen, Bieber kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Popparin faniksi osoittautunut Mariah Yeater on antanut julkisuuteen jo useita haastatteluita. Nainen on myös paljastanut värikkäitä yksityiskohtia parin väitetystä seksisessiosta. Bieber taas on kertonut, ettei halua ikinä nähdä kohufaniaan. Teinitähden mielestä tapaaminen nimittäin olisi ”ajanhukkaa”.

Poikavauvan äidin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa vuonna 2010. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia. Mariah Yeater on väittänyt myös aiemmin entistä poikaystäväänsä lapsensa isäksi.