Rhian Sugden ja Lucy Pinder kimppakylvyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on komeillut usein brittilehtien sivuilla nakukuvillaan. Viime vuonna Lucyn rintavarustus nimettiin Britannian parhaaksi.

Nyt neitokainen poseeraa yhdessä kahden näyttävän ystävänsä kanssa alastomana kylvyssä. Toinen ystävistä on tunnettu glamour-malli ja televisiotähti Rhian Sugden. Pinder esittelee viikoittain rintojaan lehtien sivuilla, joten ei ole kovin suuri ihme, että hän itse julkaisi kylpykuvan Twitter-blogissaan.

27-vuotias englantilainen Lucy Pinder tunnetaan erityisesti mallina ja kolmossivun tyttönä. Vuonna 2005 uimarannalta malliuralle löydetty Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.

24-vuotias englantilainen Rhian Sugden tunnetaan parhaiten glamour-mallina ja The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Ensimmäisen kerran hän poseerasi lehdessä vuonna 2006 ja sittemmin kaunotar on nähty myös muiden muassa Maxim, Loaded, Zoo ja Nuts -lehdissä. Vuonna 2008 Sugden oli mukana Glamour Girls -dokumenttisarjassa. Malliuransa ohella Rhian on työskennellyt myös televisiossa näyttelemällä useissa saippuasarjoissa.