Mullistava uutuus: Alushousut polttavat kalorit puolestasi!

Lifestyle · Stara.fi

Maailmalla laihduttaminen on valtavaa bisnestä, ja yritykset takovat laihduttavilla tuotteilla miljoonia. Nyt japanilainen yritys on ryhtynyt myymään Calorie Shaper -alushousuja, jotka polttavat kaloreita ja rasvaa käyttäjänsä puolesta.

Oheisella mainosvideolla demonstroidaan kuinka aktiiviset ihmiset polttavat alushousujen ihmekeksinnön avulla normaalia enemmän kaloreita. Ilman liikuntaa rasva ei siis pala, mutta liikunnan kanssa tuloksen väitetään olevan tavallista parempi.

Kerroimme eilen kuinka uusi lääkeaine Adipotide on osoittautunut toimivaksi laihdutuksessa, sillä se polttaa valkoisen rasvan ihmisen vatsan ympäriltä. The Journal of Translational Medicine -lehti uutisoi, että Adipotide kehitettiin alunperin syöpälääkkeeksi. Testeissä siitä kuitenkin löytyi hieman toisenlainen ”sivuvaikutus”, kun se tappoi syöpäsolujen sijaan rasvasoluja.