Amanda Seyfried on todellinen bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Entinen lapsimalli teki ensimmäisen elokuvaroolinsa 17-vuotiaana Mean Girls -hittielokuvassa.

Nyt sinkkuelämästä nauttiva 25-vuotias Amanda Seyfried on kuvattu bikineissä Miamissa. Vaalea näyttelijäkaunotar nautti auringosta ystäviensä kanssa pinkeissä narubikineissä. Paparazzit kiinnittivätkin huomion aurinkolaseihin sonnustautuneen Seyfriedin avoimeen rintamukseen.

Amanda Michelle Seyfried on tähdittänyt viime vuosina useita elokuvia, joista kuuluisimpia ovat Red Riding Hood – Punahilkka, Rakkauskirjeitä Julialle, Dear John, Jennifer’s Body ja Alpha Dog. Näyttelijäkaunotar on näytellyt myös HBO-televisiokanavan Big Love -draamasarjassa Sarah Hendricksonia. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa 11-vuotiaana lapsimallina ja poseerasi muun muuassa mainoksissa yhdessä Gossip Girl -tähti Leighton Meesterin kanssa.