BB-Sebastian pitää seksistä – ei tosin ole kokeillut sitä

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon ainut neitsyt BB-Sebastian on kertonut harrastavansa seksiä vasta avioliitossa. Nuori mies onkin tuonut vahvasti esille mielipiteensä muun muuassa rakkauden muuttamisesta kauppatavaraksi. Talossa äskettäin vietetty seksiviikko olikin yhtä kärsimystä uskovaiselle oululaiselle.

Tänään Sebastian kertoi asukkaille haaveilevansa poikuutensa menettämisestä. Miehen mukaan hän pitää seksistä, mutta ei vain ole vielä harrastanut sitä. Asukkaat naureskelivat nuorukaisen kommenteille, sillä Sebastian kertoi muun muuassa odottavansa avioliitossa aktiivista seksielämää. Hän kertoi myös, että aikoo hankkia naisen, joka haluaa varmasti seksiä.

– Avioliitto on niin mua varten. Kyllä mä tarviin sit niitä voimavaroja joka päivä. Mä tuun todellakin hankkimaan sellaisen vaimon, joka haluaa seksiä, Sebastian kertoi.

– Mitä jos sä meet naimisiin jonkun naisen kanssa, mut sulla on niin iso, ettei se mahdu sinne? Jos sulla on semmonen kauhee maila, BB-Mikael kysyi.

– Kyllä se menee, Sebastian vannoi.

Keskustelu johti pian talon naisasukkaisiin, jotka halusivat tietää Sebastianin mielipiteitä.

– Haluan naisen, joka on valmis seksiin. Sen pystyy kyllä aistia, jos ihminen on seksuaalisesti aggressiivinen, Sebastian kertoi.

– Oonko mä sellainen? BB-Suvi kysyi.

– Oonks mä seksuaalisesti aggressiivinen vai mikä se oli? BB-Tanja uteli.

– Mä tein mun exän kanssa kahdeksan vuoden suhteen aikana melkeen joka päivä jotain semmosia juttuja, BB-Janica kertoi.