Johanna Tukiainen kaatokännissä realitysarjassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiaisen keikkaelämää seuraava realitysarja Koko kansan Johanna alkoi eilen kaupunkilehti Metropolin verkkosivuilla. Sarjassa seurataan Johanna ja Julia Tukiaisen sekä Arto Länsmanin edesottamuksia koko syksyn kattavalla yökerhokiertueella ympäri Suomea.

– Koko kansan Johanna ei turhia kainostele. Sarja on sensuroimaton kuvaus Johanna Tukiaisen rankasta elämästä pitkällä keikkarundilla. Keikat ovat loppuunmyytyjä ja kansa ei tunnu saavan tarpeekseen estottomasta glamour-prinsessasta ja hänen lähijoukoistaan, nettisarjan tiedotteessa kerrotaan.

Katso nettisarjaa tästä.

Sarjan ensimmäisessä osassa Johanna käy siskonsa Julian kanssa levyttämässä Apinamies-biisin ja Arto purkittaa samalla ensimmäisen singlensä Äidin pikku poika. Ohjelmassa nähdään myös Johannan show-esityksiä sekä erikoisia haastatteluja, joissa vahvassa humalassa oleva Johanna Tukiainen kyselee yökerhoasiakkailta heidän seksuaalisista mieltymyksistään.

Metropoli on Suomen Metrotuotanto Oy:n vuodesta 2002 julkaisema ilmainen kaupunkilehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehden painos on syyskuusta alkaen 189 506 lehteä, joista 119 506 jaetaan ilmaiseksi suoraan koteihin 10 kaupungin keskustassa. 70 000 lehteä jaetaan 350 jakelupisteestä 13 kaupungissa.