Paris Hilton tarjosi kulkukoiralle 38 euron luksusillallisen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin lukeutuva Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Samalla hän on joutunut valloittamaan kokonaan uusia maita. Äskettäin perijätär matkusti auringon lämpöön Balille.

Paris Hilton tunnetaan eläinten ystävänä ja julkkiskaunotar omistaakin valtavan lemmikkilauman. Nyt 30-vuotias perijätär kertoi ostaneensa eräälle koiralle hulppean pihviannoksen. Balilla lomaillut Paris oli nimittäin nähnyt rannalla nälkäisen kulkukoiran. Neitokainen olikin saman tien pyytänyt ravintolan kokkeja valmistamaan kulkukoiralle luksusillallisen.

– Olin ravintolassa ja näin nälkäisen kulkukoiran rannalla. Tulin niin surulliseksi, että tilasin sille Filet mignon -pihviannoksen, Paris kirjoitti Twitter-blogissaan.

Eläinrakas Paris kertoi myös menettäneensä lomamatkallaan yöunensa kulkukoirien huonojen olojen takia. Neitokainen haluaakin tarjota apuaan kulkukoirille jatkossakin. Balin upeisiin maisemiin rakastunut Paris kertoi myös ihastuneensa suloisiin apinoihin. Perijätär haluaisikin lisätä yhden apinan lemmikkilaumaansa.

Hiltonin äskettäinen vierailu Puolaan päättyi skandaaliin, kun häntä suojelleet poliisit saivat potkut. Hän näyttäytyi Katowicen kaupungissa sijaitsevassa kauppakeskuksessa kolmen raamikkaan turvamiehen kanssa. Pian selvisi, että miehet olivat todellisuudessa paikallisia terrorismin vastaisen yksikön poliiseja, joiden tulisi varjella henkilöllisyyttään. Tieto kuutamokeikasta kantautui lopulta myös poliisijohdon korviin, jolloin poliisit saivat potkut.