Rihanna jakoi seksivinkkejä yökerhossa: ”Käytä aina kondomia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suursuosiosta nauttiva poptähti Rihanna lomaili äskettäin Välimerellä ystäviensä kanssa. Paparazzit eivät tällä kertaa saaneet parhaita otoksia, koska artisti itse julkaisi rohkeita kuviaan Facebookissa. Laulaja bongattiin myös muutama päivä sitten Amsterdamissa huumekahvilassa.

Nyt 23-vuotiaan bilehileen kerrottiin jakaneen seksivinkkejä lontoolaisessa yökerhossa. Poptähti oli nimittäin pitänyt kesken bileillan valistuspuheen ehkäisyn käytöstä. Rihanna oli juhlistamassa veljensä Rorrey Fentyn 22-vuotissyntymäpäiväjuhlia railakkaissa meiningeissä Whisky Mist -yökerhossa.

– Muutin pois kotoa 16-vuotiaana ja jouduin huolehtimaan itsestäni. Käytä aina kondomia, Rihanna kertoi yökerhossa Contact Music -sivuston mukaan.

Anteliaan laulajan kerrottiin törsänneen varojaan veljensä juhlajuomiin. Rihanna nimittäin osti yökerhossa 15 samppanjapulloa ja kuusi pulloa vodkaa juhlaporukalleen. Poptähden kerrottiin myös jatkaneen bilettämistä The Savoy -hotellissa. Lähteiden mukaan Rihanna kohteli kanssajuhlijoitaan ”kuin kuninkaita”.

Rihannan uusimman We Found Love -singlen musiikkivideo aiheutti äskettäin närää sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.