Amber Heardin lesbopusu ikuistettiin ensimmäisen kerran

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär ja malli Amber Heard on parhaillaan kovassa nosteessa Hollywoodissa. Never Back Down -elokuvasta tuttu nuori tähti nähdään seuraavaksi valkokankaalla näyttelijä Johhny Deppin rinnalla elokuvassa The Rum Diary.

Vaalea kaunotar paljasti taannoin seurustelevansa naisen kanssa. Sittemin hän avautuikin julkisuudessa enemmän seksuaalisuudestaan ja kertoi, että on seurustellut myös miesten kanssa. Nyt 25-vuotias Amber kuvattiin läheisissä tunnelmissa tyttöystävänsä kanssa.

Näyttelijätär nimittäin vietti intiimin illallisen Figaro-kahvilassa bruneten seuralaisensa kanssa. Paparazzit ikuistivatkin naiskaunokaisten intohimoisen suudelman ruokapaikan edustalla Los Angelesissa. Amberin tyttöystävä näytti nauttivan tilanteesta ja syleilikin avoimesti upeaa rakastaan.

Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissa kymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. ja Californication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.