BB-asukkaiden ensikännit ihmetyttävät

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asustava BB-Tanja on kertonut talossa avoimesti käyttäneensä huumeita. Yksinhuoltajaäidin mielestä huumeiden käyttämisessä ei ole nimittäin mitään ihmeellistä. Hän on myös kertonut varastavansa meikkinsä kaupasta.

Tänään asukkaat keskustelivat ensimmäisistä päihdekokeiluistaan ja känneistään. Kaksi asukasta oli aloittanut juopottelun jo hämmentävän nuorena. BB-Janica kertoi tutustuneensa alkoholiin ensimmäisen kerran jo viidennellä luokalla. Stripparina työskentelevä asukas kertoi nimittäin humaltuneensa eräissä juhlissa tarjotusta kuohuviinistä.

– Millon te joitte teiän ekat kännit? BB-Suvi kysyi.

– Mä taisin olla viidennellä. Naapurin juhlissa join yhden skumppalasin ja humalluin siitä, Janica kertoi.

Pian Tanja liittyi mukaan keskusteluun ja kertoi myös juoneensa alkoholia jo ala-asteella.

– Mä oon juonu kans alkoholii jo viidennellä, Tanja kertoi.

BB-Tanja paljasti taannoin talossa vakavan rikoksen, josta asukas voitaisiin tuomita vuosiksi vankilaan. Neitokainen nimittäin kertoi salakuljettaneensa taannoin kannabista Virosta Suomeen. Nainen kuitenkin kertoi lipsautuksensa jälkeen salakuljetuksen olleen vahinko, koska kannabis oli jäänyt vahingossa Tanjan taskuun.