Christina Aguileran kurvit pursuivat minimekosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa runsaan alkoholinkäyttönsä ja painonnousunsa takia. Maailmanlaajuisesti yli 47 miljoonaa albumia myyneen tähden epäsiisti ja huomattavasti pyöristynyt olemus on aiheuttanut viime aikoina hämmennystä.

Christina Aguilera ei näytä kuitenkaan olevan moksiskaan negatiivisista kommenteista, sillä tällä kertaa kaunotar aiheutti hämmennystä AMA-palkintogaalassa tiukan minimekkonsa takia. Vaaleakutrisen laulajattaren asuvalinta ei nimittäin ollut juurikaan mairitteleva tämän vartalon muodoille.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Hänellä on kolmevuotias poika Max entisen aviomiehensä kanssa.