Gary Barlow suivaantui The Black Eyed Peasin musiikista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Take That -popyhtyeen jäsen Gary Barlow toimii nykyään Britannian X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomarina. Laulaja-pianisti äänestettiin vuonna 2009 maansa kaikkien aikojen parhaimmaksi lauluntekijäksi. Poikabändiläinen jätti taakseen muun muuassa John Lennonin ja Paul McCartneyn.

Nyt Take That -yhtyeen keulahahmo kertoi kieltäneensä lapsiltaan The Black Eyed Peas -yhtyeen musiikin kuuntelun. Barlow’n mielestä kyseisen yhtyeen kappaleissa nimittäin kiroillaan liikaa. Kolmen lapsen isä ei myöskään pidä yhtyeen seksikkäistä musiikkivideoista.

– Onneksi lapseni eivät ymmärrä yhtyeen kaikkia lyriikoita. En kuitenkaan halua, että yhdeksänvuotias lapseni ja hänen kaverinsa laulavat auton takapenkillä v**tu sitä ja v**tu tätä, Barlow kertoi Britannian OK!-lehdelle.

Barlow kertoi joutuneensa taannoin sulkemaan television lapsensa edessä, koska tämä katsoi The Black Eyed Peas -yhtyeen seksikästä musiikkivideota. Poppari kuitenkin kertoi, ettei hänellä ole mitään popyhtyettä vastaan. Hän vain tuntee vanhempana vastuuta siitä, että hänen lapsensa ei opi kiroilemaan liian nuorella iällä.

Gary Barlow meni naimisiin Take That -yhtyeen entisen taustatanssijan Dawn Andrewsin kanssa vuonna 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta, 11-vuotias Daniel-poika, yhdeksänvuotias tytär Emily ja kaksivuotias Daisy-tytär. Pariskunta tapasi jo vuonna 1995 yhtyeen Nobody Else -kiertueella. Barlow peruutti kaksi vuotta sitten suuren Children in Need -projektinsa isänsä äkillisen kuoleman takia.