Hulk Hoganin avioero tuli todella kalliiksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea koki taannoin riitaisen avioeron, kun vaimo löysi rinnalleen 19-vuotiaan teinipojan. Eron jälkeen Hogan paljasti harkinneensa itsemurhaa.

Nyt näyttävän viihdetaiteilijan uutisoitiin maksaneen ex-vaimolleen huiman summan avioerotaistelussa. Hogan nimittäin pursutti Linda Bollean pankkitiliä yli seitsemällä miljoonalla dollarilla. Ex-vaimo sai myös omistukseensa avioeron myötä lukuisia ökyautoja kuten Mercedez-Benzin, Cadillac Escaladen, Corvetten ja Rolls-Roycen.

Contact Music -sivuston mukaan Hogan ei kuitenkaan joudu maksamaan elatusapua entiselle kumppanilleen. Ex-pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, 23-vuotias Brooke-tytär ja 21-vuotias poika Nick. Hogan ja Linda yrittivät parhaillaan myydä yhteistä asuntoaan yli kahdeksalla miljoonalla dollarilla.

Hulk Hogan paljasti taannoin, että hän tuhlasi kulta-aikoinaan valtavia rahasummia leveään elämään. Viihdetaiteilija kertoi Good Morning America -ohjelmassa törsänneensä rahojaan esimerkiksi taloihin ja autoihin. Hän kertoi, että kulutti hetkessä noin kymmenen miljoonaa dollaria. Hogan myös tarjosi hulppeita luksuslomia perheelleen ja ystävilleen.