Työttömällä brittimiehellä 16 lasta 14 eri naisen kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykymaailmassa uusioperheet ovat ennemminkin sääntö kuin poikkeus, mutta silläkin rintamalla on omat mestarinsa. Britanniasta on nimittäin löytynyt sikäläinen mies, jolla on yhteensä 16 lasta 14 eri naisen kanssa.

Daily Telegraph -lehden mukaan työttömyystuen varassa elävä 34-vuotias mies saa tällä viikolla jälleen uuden pienokaisen, jolloin lasten määrä nousee kuuteentoista. Miehen ja hänen 19-vuotiaan tyttöystävänsä jälkeläisen laskettu aika on ensi perjantaina.

Lapsi ei ole suinkaan jäämässä viimeiseksi, sillä tammikuussa katras kasvaa jälleen yhdellä lapsella, jonka äiti on luonnollisesti jälleen aivan toinen nainen.

Dundeessa asuva mies ja suurin osa hänen lastensa äideistä elävät sosiaalituella, joten ehkäisystä laistaminen on tulossa veronmaksajille kalliiksi. Lehti tavoitti miehen äidin, joka kertoi häpeävänsä poikaansa niin paljon, ettei ole tämän kanssa enää lainkaan puheväleissä.