Bond-tähti: ”Kardashianit käyttäytyvät kuin v**un idiootit!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kahden tuoreimman James Bond -elokuvan pääosassa nähty brittitähti Daniel Craig oli taannoin otsikoissa, kun hänen epäiltiin iskeneen naimisissa olevan näyttelijäkaunotar Rachel Weiszin. Myöhemmin pariskunnan suhde paljastui ja heidät vihittiin salaa New Yorkissa.

Nyt supertähdeksi Bondien myötä noussut Daniel Craig kertoi, ettei hän pidä mauttomista realityohjelmista. Näyttelijä ei nimittäin ymmärrä sitä, miksi joku haluaa myydä sielunsa televisioon tienatakseen miljoonia. Craig myönsikin, ettei ole Kardashianien julkkisperheen suurimpia faneja.

– Katsokaa vaikka Kardashianeja, he ovat miljoonien arvoisia. Miljoonien! Eivät he minusta aluksi olleet niin pahoja, mutta katsokaa heitä nyt. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on käyttäytyä televisiossa kuin v**un idiootit ja heille maksetaan siitä miljoonia. En tuomitse sitä, tai itse asiasssa tuomitsen, Daniel Craig kertoi Contact Music -julkaisun mukaan.

Craig varjeleekin tarkkaan yksityiselämäänsä julkisuudelta. Hänen mielestään yksityisyyttä ja rauhaa ei voi enää saada takaisin, jos on jo antanut elämänsä koko kansan nähtäväksi. Craig puhuu avoimesti medialle tunteistaan ja mielipiteistään, mutta pitää arkielämänsä salat omana tietonaan.

Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Supertähti kuvaa parhaillaan Sam Mendesin ohjaamaa uutta James Bond -elokuvaa Skyfall.