Levy-yhtiö kyllästyi Lady Gagan asuvalintoihin: ”Käyttäydy vähemmän oudosti!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Äskettäin laulaja poseerasi täysin alastomana Vanity Fair –lehdelle ja paljastavasta kuvaussessiosta julkaistiin video verkkoon.

Nyt Lady Gaga paljasti, että hänen levy-yhtiönsä pomot ovat usein pyytäneet laulajaa käyttäytymään ”vähemmän oudosti”. Persoonallisista ja erikoisista asuvalinnoistaan tunnettu poptähti ei kuitenkaan ota isojen kihojen pyyntöjä kuuleviin korviinsa. Gaga nimittäin pitää päänsä kylmänä ja haluaa erottua massasta.

– Aina silloin tällöin levy-yhtiöni pyytää minua rauhoittumaan ja käyttäytymään vähemmän oudosti. Saan pyyntöjä yleensä sen jälkeen, jos olen pukeutunut esimerkiksi lihapukuun ja niin edelleen, Gaga kertoi Female First –sivuston mukaan.

Vuonna 2010 Gaga varasti show’n MTV Movie Awards –palkintogaalassa pukeutumalla raakaan lihaan. Sittemmin tähti onkin yllättänyt jatkuvasti katsojia ja muotialan ammattilaisia muotityylillään. Grammy-gaalaan hän ilmestyi tänä vuonna kananmunaa muistuttavassa puvussa.

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn intiimin suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.