Charlize Theron yllätti kirpputorilla – rintojen toppaukset myyntiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen tähti varmisti paikkansa Hollywoodissa. Seuraavaksi näyttelijätär nähdään valkokankaalla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla. Katso elokuvan traileri yksinoikeudella Starasta tästä linkistä.

Nyt 36-vuotias Charlize on nyt yllättänyt eräät nuoret hollywoodilaiset tytöt pihakirpputorilla. Tähteydestä haaveilevat tytöt kauppasivat tavaroitaan kadunvarrella Länsi-Hollywoodissa ja Charlize ilmestyi paikalle. Hän jakoi näyttelijänaluille muun muuassa neuvoja tähteydestä ja kertoi, että unelmiensa eteen tulee tehdä paljon töitä.

Pienen rupatteluhetken jälkeen Charlize päättikin auttaa nuoria tyttöjä keräämään rahaa. Hän nimittäin riisui rintaliiviensä toppaukset, kirjoitti niihin nimikirjoituksensa ja antoi ne tytöille pihakirpputorille myytäväksi. Contact Music –sivuston mukaan Charlizen toppaukset myytiin hetkessä noin 1.000 dollarilla.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi viime vuonna näyttelijä Stuart Townsendista yhdeksän vuoden seurustelun jälkeen.