Demi Lovaton nänni vilahti kesken esityksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Texasissa varttunut teinitähti onkin nykyään yksi viihdemaailman seuratuimpia kaunottaria. Vuonna 2010 Lovato kirjautui vieroitushoitoon hermoromahduksensa takia.

19-vuotias laulaja kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Unbroken-kiertueensa merkeissä. Nyt Lovaton vaatemoka Dallasin konsertissa saatiin ikuistettua kameroille ja kuva leviää verkossa. Nuoren poptähden nänni nimittäin vilahti yleisölle tiukan yläosan pursuttaessa liikaa Lovaton rintoja.

– Dallas oli tulessa tänään! New Orleans, täältä tullaan! Lovato kirjoitti keikan jälkeen Twitter-blogissaan.

Äskettäin Lovaton toinenkin vaatemoka levisi verkossa nopeasti. Teinitähti nimittäin repäisi vahingossa kesken esityksensä hiuksistaan lisäkkeen. Laulajan hiuslisäke oli tarttunut tanssin aikana Lovaton sormukseen. Sen jälkeen tähti repäisi vahingossa voimakkaasti hiuspidennyksen irti tanssiliikkeen yhteydessä.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa.