Missivoittajan maine pilalla! Pidätettiin rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Missimaailman neitokaisilta odotetaan moitteetonta käytöstä ja sivistyneisyyttä, mutta kaikki kaunottaret eivät pysy puhtaina pulmusina julkisuudessa. Suomessa kohumissin maineen on saanut esimerkiksi Susanna Tervaniemi, jonka huumetaustaa ruodittiin taannoin julkisuudessa.

Nyt vuoden 2010 Miss USA Rima Fakihin uutisoitiin joutuneen pidätetyksi rattijuopumuksesta. Kaunottaren asianajajan mukaan Fakih oli kuskannut viikonloppuna humaltuneita ystäviään autolla Detroitissa. Missivoittajan kerrottiin huomanneen vasta liikenteessä, että hän on itsekin humalassa, ABC News uutisoi.

WXYZ-sivuston mukaan viime vuoden Miss USA puhalsi alkometriin reilusti yli sallitun rajan. Neitokainen kiisti aluksi pidätyksen Twitter-blogissa, mutta poisti viestin asian paisuttua. Fakihin tausta on ollut nuhteeton tähän asti ja missivoittaja onkin nyt todella surullinen rattijuopumussyytteestä.

Rima Fakih on kokeillut siipiään myös näyttelijänä ja hänet nähdään parhaillaan valkokankailla Real Steel –elokuvassa Hugh Jackmanin kanssa. 19-vuotiaana kauneuskilpailut aloittanut neitokainen kilpaili Miss USA –missikisassa Michiganin edustajana. Fakih seurustelee baseball-pelaaja Ricky Romeron kanssa.