Robert Pattinson petti blondin kanssa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai äskettäin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvissa rakastavaisia näyttelevät päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart seurustelevat myös tosielämässä. He eivät ole kuitenkaan koskaan virallisesti kommentoineet suhdehuhuja.

Nyt liikkeellä on rajuja väitteitä 25-vuotiaasta Twilight-komistuksesta. Pattinsonin nimittäin väitetään pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa.

– Rob pussaili Sarahin kanssa baarissa ja kaikki näkivät heidät. Baarimikon mukaan he ovat tapailleet jo pitkään, eräs lähde kertoi Fan Share –sivuston mukaan.

Kohutusta tapaamisesta saatiinkin ikuistettua paparazzikuvia, jotka löytyvät tästä. Pettämishuhut ovat kuitenkin hieman kyseenalaisia, sillä Twilight-tähti vuokrasi äskettäin lemmenpesän tyttöystävänsä kanssa Lontoosta. Pattinsonin uskotaan myös olevan vain hyviä ystäviä 27-vuotiaan Sarahin kanssa.

Twilight-elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene ja Kellan Lutz. Äskettäin Rosalie Hale -vampyyrityttöä näyttelevä Reed paljasti, että kaikki Twilightin näyttelijät eivät tulleet toimeen toistensa kanssa kuvauksissa. Uusin vampyyrielokuva nousi kaikkien aikojen viidenneksi parhaiten avanneeksi elokuvaksi 139,5 miljonan dollarin lipputuloillaan. Suomessa elokuva keräsi ensimmäisen viikonloppunsa aikana 74 146 katsojaa.