Katie Price katkerana: ”Realityohjelmat syyllinen avioeroon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price joutui aiemmin tässä kuussa ostamaan kotiinsa huippuluokan hälytysjärjestelmät kidnappausuhan takia. Povipommi kertoi ottaneensa rajun uhkauksen vakavasti ja halusi taata suojatun ja turvallisen ympäristön perheelleen.

Nyt kotinsa turvatoimia kiristänyt Katie Price paljasti ensimmäisen avioliittonsa rikkoutuneen realityohjelmien takia. Televisiotähti kertoi myös, että hänellä on vielä tunteita ex-aviomiestään Peter Andrea kohtaan. Price nimittäin kertoi sydämensä aina tykyttävän, kun hän näkee kahden lapsensa isän.

– Avioliittomme pyöri vain kameroiden ympärillä ja se olisi kestänyt vuosia ilman niitä. Luulin, että Peter olisi ollut minulle se oikea, Price paljasti Heat-lehdelle.

Myös laulaja Peter Andre on osoittanut viime aikoina kaipaavansa ex-vaimoaan. Tähti nimittäin kertoi ystävälleen I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmassa, ettei hän ole koskaan rakastanut ketään yhtä paljon kuin Katieta. Ex-pariskunnan uskottiin tekstailleen toisilleen rakkausviestejä julkisen paljastuksen jälkeen.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.