Madonna maailman suurimmalle keikalle – 162 000 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popin supertähti Madonna käväisi taannoin Suomessa jättimäisellä keikalla. Helsingin Jätkäsaareen ja sen lähistölle saapui konsertista nauttimaan jopa 100.000 ihmistä. Supertähtiä Suomeen tuova Live Nation -yritys neuvottelee parhaillaan Madonnan mahdollisesta Suomen keikasta ensi vuodelle.

Madonnaa pyydettiin äskettäin esiintymään Super Bowl -tapahtuman puoliajalle ja nyt laulajan uutisoitiin vahvistaneen megashow’n NFL-liigaottelussa. Esiintymispuitteet tulevat olemaan massiiviset, sillä Madonnan esitystä suunnittelevat muun muuassa Cirque du Soleil -sirkusohjelman tuottajat. Super Bowl -ottelun lähetys tulee näkymään televisioissa maailmanlaajuisesti. Viime vuoden lähetyksellä oli arviolta 162 miljoonaa katsojaa.

Super Bowl -tapahtuma järjestetään 5. helmikuuta Indianapoliksen Lucas Oil -stadionilla. Madonna julkaisee samoihin aikoihin uuden levynsä, joten hänen uskotaan esittävän uutta musiikkiaan keikalla. Supersuositun laulajan väitettiin taistelleen keikasta poptähti Lady Gagan kanssa.

– Kun Madonna kuuli Gagan olevan ehdolla esiintyjäksi, hän taisteli keikan itselleen. Hän tulee esittämään sellaisen show’n, mitä NFL-liigan historiassa ei olla koskaan nähty, lähde kertoi Omgwire-sivuston mukaan.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single ja albumi myynnillään. Yksi tähden tuoreimmista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Madonna paljasti taannoin ex-miehensä Guy Ritchien vihanneen hänen uskonsuuntaansa ja erimielisyyksien johtaneen parin eroon.