Tamara Ecclestone varasti povipommin tyylin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Ökyrikas seurapiirijulkkis rakentaa parhaillaan 45 miljoonan punnan lukaaliinsa omaa koirakylpylää ja maanalaista yökerhoa.

Nyt Britannian kohujulkkiksen Katie Pricen kerrotaan olevan raivoissaan siitä, että Tamara Ecclestone on kopioinut hänen tyyliään. Tamara on nimittäin viime aikoina viettänyt paljon aikaa Pricen stylistien Gary Cockerillin ja Phil Turnerin kanssa. F1-perijätär näyttääkin tuoreimpien kuviensa perusteella muuttuneen lähes povipommin kaksoisolennoksi.

– Katie on raivoissaan siitä, että Tamara varasti hänen tyylinsä ja ystävänsä. Hän ei siedä sitä, Pricen ystävä paljasti Heat-lehdelle.

Tamara pukeutui ennen elegantteihin asuihin, mutta nykyään suihkurusketettu kaunotar esiintyy julkisuudessa avoimissa kaula-aukoissa ja vahvasti meikattuna. Hänen uskotaan matkineen Pricea myös työelämässä, sillä Tamara julkaisi äskettäin Miljardin dollarin tyttö -realitysarjansa.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.