Äiti yritti myydä vauvansa 5 400 eurolla

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on tullut tänä vuonna ilmi jo muutamia tapauksia, joissa perheenäidit ovat yrittäneet myydä vauvojaan esimerkiksi internetissä. Taannoin eräs äiti oli myymässä lapsensa päästäkseen lomalle Disneylandiin.

Nyt 30-vuotias perheenäiti on pidätetty Miamissa, koska tämä yritti myydä kahdeksankuukautisen poikansa. Kenia Quiala Bosque nimittäin kauppasi lastaan 5.400 eurolla. Nainen oli sopinut tapaamisen erään miehen kanssa ja poliisin korviin kantautui vihiä törkeän perheenäidin toimista.

– Olemme todella onnellisia siitä, että saimme tiedon naisen toimista ajoissa. Muuten lapselle olisi voinut tapahtua jotain kamalaa, sheriffi Bob Peryam kertoi NBC-televisiokanavalle.

Nainen jäi kiinni itse teossa, kun siviiliasuinen poliisi tekeytyi vauvan ostajaksi ja ilmestyi tapaamispaikalle. Nainen pidätettiin myöhemmin kotonaan Miamissa ja hänen kaksi muuta lastaan otettiin huostaan. Rikoksia aiemminkin tehnyttä Bosqueta syytetään nyt laittomasta adoptiosta.