Charlie Sheen paljasti vahingossa puhelinnumeronsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

Charlie Sheen on pysynyt viime aikoina kaidalla polulla, sillä hän on muun muuassa viettänyt aikaa lastensa kanssa. Nyt 46-vuotias näyttelijä teki tyhmän mokan sosiaalisessa mediassa. Charlie nimittäin ilmoitti vahingossa puhelinnumeronsa Twitter-blogissaan viidelle miljoonalle seuraajalleen.

Charlien tarkoituksena oli lähettää puhelinnumeronsa teinipoppari Justin Bieberille yksityisviestillä, mutta tähti päivitti sen vahingossa kaikkien nähtäväksi. 8. joulukuuta julkaistussa viestissä luki ”310-954-7277, soittele minulle, veli”.

– Charlien puhelin alkoi soimaan heti päivityksen jälkeen. Hän sai noin 1.800 tekstiviestiä vain muutamassa minuutissa. Puhelin lakkasi lopulta toimimasta soittovyöryjen takia, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi äskettäin olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan pyörivään hittisarjaan. Hän kertoi nimittäin olevansa tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa. Näyttelijä kertoi katsovansa sarjaa potkujensakin jälkeen. Äskettäin hän toivotti koko Miehen puolikkaat -sarjan työtiimille sydämellisesti onnea ja menestystä.