Lea Michele joutui vaihtamaan nimensä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Nyt Glamour-lehden Vuoden nainen -tittelin saanut Lea kertoi joutuneensa nuorena koulukiusaajien kohteeksi. Leaa haukuttiin nimittäin erikoisen Sarfati-sukunimensä takia. Koulukiusaaminen johtikin siihen, että kaunotar joutui vaihtamaan nimensä.

– Oikea sukunimeni on Sarfati. En käytä sitä, koska minua haukuttiin nuorena sen takia. Vaihdoin nimeni Lea Micheleksi ensimmäisen koe-esiintymiseni jälkeen, Lea kertoi Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

New Year’s Eve -elokuvaa parhaillaan tähdittävä Lea kertoi odottavansa jo innolla joulua. Hän nimittäin himoitsee äitinsä tekemiä rasvaisia pasta-annoksia. Tähti kertoi myös odottavansa sitä, että saa viettää aikaa perheensä ja läheistensä kanssa.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä, että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.