Miley Cyrusin rinnat jo liiankin tyrkyllä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus joutui äskettäin kohuotsikoihin syntymäpäiväjuhlillaan kuvatun videon takia. Videolla teinitähti nimittäin myönsi juhlakansalle polttavansa pilveä. Huumekohun paisuttua mediassa Miley väitti, että kommentit olivat pelkkää näsäviisastelua.

Nyt Hannah Montana -hittisarjasta kuuluisuuteen noussut Miley poseerasi punaisella matolla rohkeassa iltamekossa. Teinitähden leningin kaula-aukko oli nimittäin valtava. Popparin rinnat pysyttelivätkin vain juuri ja juuri piilossa hempeän mekon yläosassa. Kuvissa kaunotar poseeraa muun muuassa poikaystävänsä kanssa.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään rakastuneita.